Capturing stories in motion

DC Productions is het videoproductiebedrijf van Dennis Case. Dennis boogt op ruim 20 jaar ervaring als professioneel cameraman, televisietechnicus en video-editor. Hij werkte mee aan talloze nieuws- en actualiteitenprogrammaā€™s van verschillende lokale en regionale omroepen, en gaf ook lange tijd leiding aan de tv-afdeling van een van deze omroepen.

Gepokt en gemazeld in de televisiewereld, werkt Dennis tegenwoordig voornamelijk voor bedrijven en instellingen, die hij met zijn professionele videoproducties ondersteunt op het gebied van content- en videomarketing. Gevestigd in Roermond, werkt DC Productions voor opdrachtgevers in heel Limburg, met name in het midden van de provincie.

Door het opgebouwde netwerk van (inter)nationale video- en tv-producenten kan DC Productions een zeer uitgebreid dienstenpakket aanbieden. Bekend als betrokken en flexibel, streeft Dennis ernaar om een productie te leveren passend bij uw wensen en binnen uw budget. Of u nu enkel een cameraman zoekt of een hele productie verzorgd wilt hebben. Dennis treedt voor elk project als uitvoerend producent op.

paul v.d. vijgh

"Dennis is een open en enthousiast persoon die graag met zijn cliƫnten meedenkt om hun verhaal optimaal in verhaal en beeld te kunnen brengen."

Brand & design manager euamax coated products