Er is geen betere manier om een verhaal te vertellen dan in beeld en geluid.

Maar daar komt heel wat bij kijken. Wij hebben alle audiovisuele disciplines in huis en kunnen u zodoende een totaalconcept bieden. Zo kunnen we u compleet ontzorgen.

Onze diensten

Wat betreft videoproducties maken we een onderscheid in televisieproducties en corporate producties, zoals bedrijfsfilms, commercials en voorlichtingsfilms.

Televisie

Wij zijn thuis in tv-producties en weten vanuit onze ruime ervaring als geen ander waar een goede tv-productie aan moet voldoen. Of het nu gaat om een documentaire of reportage: wij kunnen de hele productie voor onze rekening nemen, van conceptontwikkeling tot postproductie.

Corporate

Storytelling en videomarketing zijn hot. En er is geen betere manier om uw verhaal te vertellen dan in bewegend beeld en geluid. Video is momenteel dan ook een razend populaire contentvorm en die populariteit zal in de toekomst alleen maar toenemen. Het verkleint de afstand tot uw doelgroep en is de beste manier om te laten zien wie u bent en wat u doet.

Een corporate trailer voor op uw website, aftermovie van een bedrijfsevenement, instructiefilmpje voor uw medewerkers of een bedrijfsfilmpje om te delen op uw socialmediakanalen? Wij staan garant voor een professionele videoproductie die uw boodschap perfect overbrengt op uw doelgroep. Hierbij mag u vanzelfsprekend de nodige creativiteit van ons verwachten. Zo voorzien we u van een waardevolle marketingtool.

Voor uw gemak bieden wij u een totaalconcept aan, dat leidt van creatief concept via script, draaiboek, opname en postproductie tot oplevering. Daarvoor werken we samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Denk aan animators, acteurs, modellen, voice-overs enzovoorts.


Tarieven

Wij streven naar optimale resultaten binnen elk budget. Dus of u nu op zoek bent naar een high-end of juist low-budgetproductie: bij ons bent u aan het juiste adres.

Net als u houden wij van duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons kiezen voor een vaste projectprijs. Zo weet u van tevoren exact welke kosten gemoeid zijn met het project. Geen onaangename verrassingen achteraf, maar precies weten wát u krijgt voor welk bedrag.

Wilt u liever dat wij op basis van een uurprijs voor u werken, bijvoorbeeld omdat de scope van het project vooraf niet helemaal duidelijk is? Ook dat is mogelijk!

Tanja Clercx

"Dennis zijn kracht ligt vooral in zijn drive tot perfectie, waardoor iedere productie van zijn hand iets bijzonders wordt."

Markering & Media Specialist